Monday, January 2, 2017

Sellel viirusel polegi vist otsa..

Täna jõudsime lõpuuuks koju tagasi. Eile oli üks, võiks lausa öelda, et kohutav päev, mil ma igatsesin koju ega jõudnud seda kuidagi ära oodata.

No ja täna jõudsimegi lõpuks tagasi. Rõõmu sellest eriti tunda ei saanud. Laevas hakkas härral veidi halb, ei midagi hullu, andsin talle ühe reisitableti. Märjamaal tegime peatuse nagu ikka ja andsin härrale ühe valuvaigisti + veel ühe reisitableti. Ma muidugi ei tea, kas need nii ka aitavad, sest ma ise kasutan neid siiski selleks, et sõit üle elada, kuid ükskord oli vennal pohmell ja oli vaja linnas liikuda (käisime tal pealinnas külas), siis ema andis talle neid. Pärnu sõites hakkas tal kolmnurgas(? See koht, kus ribid ära lõpevad, keskel) valutama (nagu mul aastavahetusel) ning kuidagi hädaga sõitis koju ikkagi. Minul lube pole ja sõita ma ka ei oska ning härra vend magas tagaistmel, väga muud võimalust polnud ning olgem ausad- ta on mul veidi kange ka.

Lõpuks päriselt koju jõudnud, viskas ta diivanile teleka ette pikali ja seal on ta kuni praeguseni (kell sai just üks öösel). Enesetunne on tal iga tunniga (ilmselt isegi kiiremini) halvenenud. 15 minutit tagasi ta oksendas ja tal oli palavik 37.7. Kirjutan selle postituse lõpuni ning lähen teda uuesti kraadima. Tundub, et varsti peab palavikku alandama hakkama, kuid seda ilma ravimiteta, kuna tal ei püsi absoluutselt mitte miski sees. :(

Nii kurb on vaadata teda, kuidagi lohutada ei oska. Ütlesin, et enamusel kestab see vaid ühe päeva ning tuleb lihtsalt ära kannatada. Tegin isegi selle jubeduse ükspäev läbi, seega tean suurepäraselt, millest räägin. Kui me Soome läksime, algas emalgi see trall ning ta ütles, et samamoodi lihtsalt kannatas ära. Ega mingeid rohtusid nii kui nii võtta ei saa, kui need sees ei püsi.

Helistasin 1220 (tasuta perearsti nõuandeliin), kuid kahjuks ei saanud sealt kedagi kätte ning peale 5-minutilist ootamist loobusid. Juba minu tutvusringkonnas on praegu nii palju inimesi, kes on selle läbi põdenud või parajasti samamoodi siruli voodis, mis see arv siis kogu riigi peale kokku on. Ilmselt üritavad päris paljud inimesed sealt nõu saada hetkel. Praeguse seisuga pole plaani sinna uuesti helistada ka, kuid kui peaks päris hulluks minema *ptui-ptui-ptui*, siis kindlasti proovin uuesti.

Kell hakkabki juba nii palju saama, et viimasest kraadimisest on täpselt nii palju aega edasi läinud, et on aeg uuesti minna. Härra enne tegi nalja ka (tegelikult ta vist mõtles seda tõsiselt, kuid tal polnud siis veel nii halb ka)- ütles, et läheb homme tööle!

No comments:

Post a Comment