Tuesday, May 31, 2016

(vara)hommikune segadus

Ärkasin (okei, vedelesin tund aega voodis ja siis tõusin) ja mõtlesin suitsule minna, kui kuulsin mingit muusikat. Pole enne kodus seda kuulnud, tean kindlalt, et ema telefonihelin see ka pole, pesumasin sellist häält ei tee.. No mis see olla võis? Läksin alla, tegin ema toa ukse lahti, muusika oli seal vaiksemalt. Selge, seal see olla ei saanud. Köögis ka polnud, akna juurde minnes jäi järjest vaiksemaks. Liikusin koridori, kus see järjest paremini kostus.

Tegin vetsu ukse lahti, siin see oligi! Aga mis? Pesumasin on üldse seinast väljas.. Hakkas juba veidi imelik, kui vaatasin maha ja nägin vennalapse pissipotti.  Päriselt?? Sain enda üle veidi naerda. Ja vetsus muusika saatel istuda, sest kas keegi teab, kuidas seda kinni panna?

Enda vabanduseks ütlen, et teine vend käis ükskord Pärnus ja ta otsis sama lolli näoga muusika põhjust ja taipas ka alles hiljem, et see on lapse pissipott..

Igatahes, mina seda kinni panna ei oska ja ema ärkab eeldatavasti alles 2-3 tunni pärast ja see vist laulabki nii kaua, kuni ta ärkab.. või kuni patareid (?) otsa saavad. Kas keegi teab, kui kaua sellisel asjal patareid peavad?

No comments:

Post a Comment