Tuesday, May 31, 2016

Mõned read meie preilist

Peale eilset vestlust härraga tahtsin siia mõned read kirja panna. Nimelt kui enne elasime nii, et oli üks mees ja kaks naist, siis nüüd on üks mees ja neli naist (+ üks lõigatud härra). Kui veel eelmises kohas elasime, siis naeris ta pidevalt, et kui mind kodus pole, siis kass on kui vana rahu ise. Nii kui mina koju tulen, hakkab kass ringi jooksma, mängima, kräunuma, ühesõnaga psycho mode ON.

Aa, ja eelmises kohas oli alati nii armas, kui keerasin ukse lukust lahti ja ukse avamise hetkeks oli kass juba koridoris ja ootas mind. Siin ma seda vist hinge kinni hoides ootama ei tohiks jääda, kuna me ei huvita teda enam väga.

Aga eile oli samamoodi, et kui mind kodus polnud, siis kass "vedeles vaiba peal nagu banaanikoor". :D (Sellise väljendiga sõnumi sain eile härralt). Aga kui mina koju jõudsin, siis tuli tal jälle eluvaim sisse ning hakkas see trall jälle pihta.

Siia kolides oli alguses nii, et kui kass alles mõned korrad alumisel korrusel käinud oli, hakkas talle seal meeldima ning kui meid üleval polnud ja uks oli kinni, hakkas ta kräunuma. Ja siis me viisime ta õue.. Mainiks ära ka, et õues talle väga ei meeldinud. Ta sõi paar rohututsakat ning tahtis siis tuppa. Aga eile olime suitsul härraga, ülevalt oli uks lahti ning kass läks maja peale trippima. Kuni kuulsime, kuidas ta meie selja taga välisukse juures kräunub. Ma täitsa usun, et varsti saadetakse meile loomakaitse uksetaha, kui asi samamoodi jätkub. Kass teeb reaalselt sellist häält, nagu keegi üritaks teda mõrvata. Oeh..

No comments:

Post a Comment