Friday, May 13, 2016

The most random post ever

<div id="MjE1MTYzNjE="><a href="https://activate.bloglovin.com/profile/21516361"><img src="https://activate.bloglovin.com/common/images/badge1.png" width="200" height="92"/></a></div>

Ma ei saa aru, mis toimub. Ma olen 20-aastane ja mul on mäluga kohutavad probleemid. Tööl olles tuleb nii palju ideid, millest kirjutada, ma isegi mõtlen teksti peas valmis, ja koju jõudes on kõik peast pühitud. Pean vist ka pisikese märkmiku ostma ja mõtteid üles kirjutama hakkama.
Praegu mõtlesin ka, et oh, kirjutan sellest. Võtsin blogi lahti, hakkasin kirjutama ja unustasin ära. Nagu, päriselt või? Seal oli maksimaalselt pool minutit, ja ma unustasin ära...
Igatahes, pikk töönädal on nüüdseks seljataga ning ma vedelen aias ja mõnulen päikese käes, varsti ilmselt jään magama. Ma olen viimasel ajal üldse nii väsinud, eile jäin enne kella viite magama ja ärkasin alles täna hommikul kell viis. Niisiis magasin ma üle kaheteist tunni ja ma olen ikka nii väsinud. Ilmselt kirjutan selle postituse ära ja jään magama.
Also, sain kinnutust, et keegi ei soovi minuga suhelda. Mitte konkreetselt üks isik, vaid üldse mitte keegi. Helistasin mehele, mees ei vasta. Valisin siis venna numbri. Võite kolm korda arvata, kas ta vastas või ei. Lubas ühele täna enda kostüümi laenata ja mina pidin selle ära andma. Vend ütles, et see on ta kapis. Okei, ma siis annan pooled ta riided ära ja ütlen, et jätku endale.
Aga päike kütab hetkel nii mõnusalt, ma nüüd keeran kõhu päikese poole ja naudin ilusat ilma, kuniks seda jätkub.

No comments:

Post a Comment