Sunday, May 8, 2016

Pühapäevane emadepäev

Tänane päev algas sellega, et tegime härraga end korda, võtsime ta venna peale ja põrutasime Märjamaa poole. Kohapeal muidugi selgus, et see oli tühi sõit, aga see selleks. Pärnusse tagasi jõudes lippasime lillepoest läbi ja läksime koju tagasi, kus sai emale lilled üle antud.

Meil oli plaan minizoosse minna ja peale seda kodus grillida. Kuna minizoo pühapäeviti kella neljani lahti on ja kell juba pool kolm oli, siis panime end valmis ja seadsime sammud (auto) linna poole.

Minizoo meeldib mulle nii väga ilmselt juba esimesest korrast, kui seda külastasime. Mäletan hästi, et alguses oli see silla juures ja neil oli seal kõvasti vähem ruumi.

Neil oli muidu krokodill ka, aga seoses külma talve ja kehvasti soojustatud majaga pidid nad ta talveks ära andma. Küsisin, millal nad ta tagasi toovad, selle peale mulle öeldi, et suveks tahaks saada, aga et kuna see konkreetne krokodill on juba nii suur, siis ehk võtavad hoopis uue ja väiksema.

Üleüldse on seal nii palju erinevaid roomajaid ja muid elukaid, keda vaadata ja katsuda (!!!). Mürgiseid ämblikke ja madusi meile muidugi pihku ei pistetud, kuid härra võttis küll ühe mao kätte, teistele pakuti ka, kuid keegi ei soovinud, me emaga niisama näppisime. :D

Seal on üldse alati nii tore, ei ole lihtsalt tuim teen-ringi-peale-ja-lähen-ära, vaid omanik ise räägib sulle kõigest nii põhjalikult ja vastab küsimustele ja teeb üleüldse selle külastuse väga meeldivaks.

Edasi läksime koju, kus hakkasime üsna pea grillima.

Tegelikult pakuti kooki (igaüks tõi midagi ja lõpuks oli nelja erinevat kooki/torti) ja joodi teed/kohvi/morssi. Saanud suu magusaks, põrutasime me härra ja ta vennaga Tahkuranda. Sips sinna, sips tagasi. Tagasi jõudes oli neil juba grillitud ja me läksime soolast sööma.

Praegu on aga juba õhtu ning nädalavahetuse kokkuvõtteks võiks öelda, et pilgutasin kaks korda silmi ja läbi ta saigi.

No comments:

Post a Comment