Saturday, November 26, 2016

Do you wanna build a snowman?

Kujutage endale ette sellist ideaalset päeva, kus terve pere on koos ja väljas sajab laia lund ning kogu pere ehitab rõõmsalt lumememme.

Midagi sellist:



Kas ei tundu mitte super?

Kui vahepeal paks lumi maas oli, siis me härraga käisime kelgutamas ja otsustasime peale seda, et teeme ka lumememme.

Kelguõnnetus
Üks hakkas peput veeretama, teine taljet ning eriti kaua ei läinud aega, et memmeke valmis saaks.




Tulles nüüd aga karmi reaalsusesse tagasi, võin kindlalt öelda, et ei olnud see nii lihtne, ilus ja maagiline midagi. Esiteks, meil on koer ning lumi peidab endas miine, kui aga sellest lumepalliga üle veeretada, siis haakub see sinna külge, ning meie memmeke oli ka esialgu ühe sellisega kaunistatud, kuni ma seda märkasin ja härra memmekesele jalaga andis mõned korrad, et sellest vabaneda. Siiski ei hakka pead andma, et ta enda sees veel mõnda sellist ei peida. Pidi s*ta iseloomuga memm olema.

Teiseks, kas te teate, et kui olete ta pea juba siledaks "patsutanud", siis pole nina just kuigi lihtne sinna kinnitada? Meie memmeke läbis väikese "opi" ning õnnestus tänapäeva ilukirurgia tipptehnoloogiat kasutades ka talle nina lisada. Veidi kongus on, aga parem kui mitte midagi.

Ja kolmandaks. Oli paks lumi maas, ideaalne lumememme ehitamiseks. Ometigi nägi aed peale memmekese valmimist välja selline:


Lumememme lähiümbrusest ma ei lasknud härral pilti teha, kuna seal oli asi väga kollane ja pruun.

Noh, valmis ta sai ja püsis ka kuni sulani, kuid kui ma olin tuppa läinud, lasti venna koer välja. Too läks välja, nägi memme, kuses selle täis ja hüppas siis talle peale, jättes memme kehasse sügavad vaod, mida härra pärast lihvima läks.

No comments:

Post a Comment