Saturday, May 21, 2016

Saturday, finally!

Kuna mul oli see nädal õhtune vahetus, lootsin, et saan vähemalt laupäeval kaua magada ja end korralikult välja puhata. Nädala jooksul olen ka seda üritanud, kuid väga ei õnnestu, kui naaber otsustab pool üheksa hommikul puid saagima hakata..

Eile arvasin, et ei tule ka laupäevasest kaua magamisest midagi välja, kuna vend helistas ja ütles, et ta on kell 11 puudega kohal.

Tegelikult ärkasin täna pool üheksa, kuna nägin üliiiiihaiget unenägu, kuid jäin üheksa ajal uuesti magama ja ärkasin 11.30 ajal kui vend seda hiiglaslikku sõidukit aeda manööverdada üritas. Noh, tegelikult tuli tal see päris hästi välja.

Aa, teist korda magama jäädes nägin imelikku unenägu, kus mul jalg kolmest kohast muljuda sai ja pidi mingi osa külge tagasi ka õmblema jne, ja siis puid vedades mõtlesin, et nooohh...

Ajasin end püsti ja läksin välja. Mõnus soe ilm oli, sai lühikesi riideid üle pika aja kanda. Korralikud randid on ka nüüd jälle..

Arvasime, et 16 ruumi puude vedamiseks ja ladumiseks läheb kaks päeva, arvestasime selle jaoks terve nädalavahetuse, kuid meid oli nii palju, et kolme ja poole tunniga saime kõik tehtud. Siis käidi juba poes ja tehti grilli tuli. Nüüd on kõht niiii täis, aga mmm need ribid...


Muidugi suutsin puude vedamise ja ladumisega oma seljale ka liiga teha, nüüd kõnnin nagu pensionär ja ohin igal sammul. 



No comments:

Post a Comment