Sunday, December 20, 2015

The visit- SPOILER ALERT

Kes seda filmi vaadata tahavad, siis ärge seda postitust lugege, kuna ma räägin selle filmi suurima plot twisti välja.

Enivei, film räägib sellest, et oli üks naine, kes 15-aastasena kodust lahkus, et vanema meesterahvaga koos elama hakata. Tema kodust lahkumise päev ei olnud meeldiv, ta ema seisis uksele ette ning tüdruk lõi teda, isa lõi tüdrukut ja no tekkinud segaduses tüdruk jooksis kodust ära.

Nad said mehega kaks last kuni mees naise noorema pärast maha jättis.

15 aastat peale kodust lahkumist läks ema uue mehega nädalasele kruiisile, ja poeg ja tütar läksid selleks ajaks vanavanemate juurde. Nad ei olnud neid kunagi näinud ja nad tahtsid ühtlasi, et ema oma elu elada saaks.

Kohale jõudes tervitasid neid kaks toredat vanainimest- Nana ja Pop Pop, nagu nad neid kutsusid.



Poeg hakkas aga kahtlustama, et vanavanematel on midagi viga, kuna Nana kondas öösiti ringi ja ega ta päeval ka päris ok ei olnud- no ma muidugi ei tea, kelle jaoks on normaalne, et ta palub tütretütrel üleni ahju ronida, et see ära puhastada ja siis lükkab ukse kinni, tõmbab paar korda üle ukse ja laseb tüdruku välja.

Would you mind getting in the oven to clean it?


Pop pop seletas, et vanaemal on diagnoositud pmt nagu uneskõndimine, ainult et ta flipib natuke rohkem, kui ehk peaks.

Tüdruk rahustas venda maha, et pole hullu, vanad inimesed ongi sellised, ema ütles ka, et ta vanemad ongi alati imelikud olnud.

Tüdruku arvamus muutus aga siis, kui nad panid kaamera elutuppa. Järgmine päev vaatasid nad, mis öösel toimunud oli. Vanaema käis elutoas ringi, flippis nagu ikka, avastas kaamera, võttis selle kaasa, köögist noa ka ja läks teisele korrusele. Pani kaamera maha, ja läks noaga laste ukse taha lõhkuma. Lõpetanud, viis ta kaamera tagasi sinna, kust oli selle võtnud.

Tüdruk skypes järgmine päev emale, ütles ka, et nad on kanade juures, näitas neid aknast ja ema reaktsioon oli parim *trummipõrin* - "Kus on Nana ja Pop pop? Need ei ole minu vanemad. Kas te olete kogu nädala nende inimestega koos olnud?"

Me härraga olime nagu.. Whooaaa.. what? ... Wait, what??!

No ja siis ema hakkas nende poole kihutama ja lapsed avastasid, et need on hullarist põgenenud inimesed, kes tapsid nende vanavanemad ära, sest nad tahtsid ise olla nädala koos "lastelastega" ja mees ütles, et naine uputas enda lapsed ära ja ta oli ära teeninud ideaalse nädala koos lastega. Okei.

Õhtul oli action ja märul, hullud tapeti ära ja lapsed pääsesid.

The end.

Treilerit saab vaadata siit.

No comments:

Post a Comment