Friday, October 16, 2015

Dreams can come true

Hakkasin kirjutama ja mõtlesin alustada ala et "Pole nii ammu kirjutanud, aga pidasin seda nüüd vajalikuks, kuna vahepeal nii palju asju juhtunud..." Sirvisin siis viimaseid postitusi ja heh, polegi nii väga midagi vahepeal juhtunud... :(

Igatahes elan siin endiselt õnnelikku elu- käin töö ja kodu vahet. Vahepeal oli atesteerimine, selle kukkusin läbi, aga pole hullu- juba 4.11 uuesti. Jess... *cries*

Mõned peod on ka imekombel viimase kahe kuu sisse mahtunud, sealhulgas ka Margo sünnipäev ja mäki oktoobrikuu "koosolek".

Midagi muud huvitavat nagu polegi juhtunud, räägiks siin pikemalt igasugust jama, aga põhjus, miks tegelikult kirjutama tulin, on see, et Margo lõpuks andis alla ja lubas mul KASSIPOJA võtta!

Endise töökaaslase mehel..meheõel..või kellelgi oli kaks kassipoega ning emane oli saadaval. Margo tuli lõunaks koju ja mingil imekombel suutsin ta ära rääkida. Nüüd on meil pisike beebi majas. :)

Täna arutasime ja panime talle nime- Steffi, pikemalt Stephanie- "Ta on kõigi vastu kena ja ta alati naeratab. Ta ise seda ei tea, aga ta on väga ilus."

No comments:

Post a Comment